Berkay Tulpar Clinic Transplantimi i Flokeve Më Shumë Informacion Ne jemi të sigurt me
përvojën tonë 15 vjeçare.
Berkay Tulpar Clinic Estetikë e Hundës Më Shumë Informacion Një hundë me pamje të lindur
që i përshtatet në mënyrë të
përsosur fytyrës tuaj!
Berkay Tulpar Clinic Zmadhim Gjoksi Më Shumë Informacion Ju mund të jeni një nga
pacientët e panumërt të lumtur.
Berkay Tulpar Clinic Liposuksion Më Shumë Informacion Largojeni yndyrën tuaj të tepërt
me liposuksion!
Berkay Tulpar Clinic Zbardhja e Dhëmbëve Më Shumë Informacion Buzëqeshje të sigurta me
dhëmbë të bardhë!
Berkay Tulpar Clinic Tub Stomak Më Shumë Informacion Le të hyjmë së bashku në
jetën tuaj të re!
Berkay Tulpar Clınıc

Ju jeni në duar të sigurta në klinikën tonë të klasit botëror.

Tüm merak ettiğiniz soruları uzman ekibimiz cevaplıyor.

Bilgilerinizi bize gönderin. Sizi arayıp randevunuzu oluşturalım.

Bize numaranızı gönderin. Uzmanlarımız sizi arayıp bilgilendirsin.

Kush është
Berkay Tulpar?

Berkay Tulpar ka ofruar shërbim të pandërprerë për më shumë se 15 vite në klinikën që ai themeloi me emrin e tij (Berkay Tulpar Clinic). Ky sukses është arritur për shkak të përparësisë që Berkay Tulpar i dha dhe i jep akoma kënaqësisë së pacientit gjatë viteve të tij të shërbimit. Dhe ka arritur 99.9 përqind sukses në kënaqësinë se pacientit. Kjo normë, e cila është shumë më lart se standardet ndërkombëtare, është një nga arsyet më të rëndësishme pse duhet të zgjidhni Berkay Tulpar për mbjelljen e flokëve.

Degët Tona

Transplantimi i Flokeve

Teknika FUE, Transplantimi i flokeve DHI, Transplantimi i flokëve Safir, Transplantimi i mjekrës dhe mustaqeve, Transplantimi i vetullave

Estetikë Dentare

Zbardhja e Dhëmbëve, Dizajni i Buzëqeshjes, Kurora Zirkoni, Trajtimi i Implantit, Ortodonci

Operacion Plastik

Estetikë e hundës, Rritja e gjirit, Liposuksioni, Shtrirja e barkut, Ngritja e vitheve

Obeziteti

Kirurgjia e Tubit Gastrik, Tullumbace Gastrike, Bypass -i Gastrik, Kirurgjia e Obezitetit

Klinika Jonë

TURIZMI SH HENDETSOR N IN TURQI

Ne Po Presim

Pas vendimit për procedim; Ne ofrojmë shërbimet tuaja (hotel, biletë, transferim në aeroport) para se të vini në Turqi, ofroni një udhëtim dhe trajtim të rehatshëm për mysafirët tanë të nderuar dhe pasi të ktheheni në vendin tuaj (Dita e 10 -të, Muaji i 1 -të, Muaji i 3 -të, Muaji i 6 -të dhe 1 vit kontrollon) dhe ne sigurohemi që jeni të lumtur duke bërë një ekzaminim të drejtpërdrejtë një herë në muaj.

Thirrni për informacion të detajuar +90 212 909 37 46

Vjen Nga Ju

Vlerësimi i Përgjithshëm

4.9

4.9/5
3285 inceleme >

Takim i Shpejtë

Mund të caktoni një takim shpejt duke na shkruar në linjën tonë të mbështetjes WhatsApp.