Estetika Dentare

Sot, rëndësia e përshtypjes së parë për komunikimin është e padiskutueshme. Hulumtimet janë të parat…

Një nga pjesët e domosdoshme të dizajnit të buzëqeshjes janë kurorat e zirkonit. Çfarë mund të ..

Implantet dentare janë rrënjë dhëmbësh artificialë në formë vide të bëra nga titani, të cilat vendosen në vend .

Buzëqeshja gummy është kur mishrat e dhëmbëve shfaqen më shumë se normalisht ndërsa flisni ose…

Endodoncia nënkupton trajtimin e kanalit të rrënjës. Në pjesën e brendshme të dhëmbëve tanë….

Rimeso me laminat është një nga teknikat më të përdorura në dizajnimin e buzëqeshjes….

Trajtimi konservativ dentar është procesi i riparimit i aplikuar për dhëmbët e prishur ose të konsumuar…

Një nga teknikat që përdorim shpesh në dizajnin e buzëqeshjes janë kurorat e plota qeramike. Me rimeso laminat…

Një nga faktorët më të rëndësishëm për një buzëqeshje të bukur dhe të shëndetshme është shëndeti…

Trajtimi ortodontik, në rast të grumbullimit të dhëmbëve tanë, papajtueshmërisë së nofullës së poshtme dhe të sipërm…

Zbardhja e dhëmbëve është një nga metodat shumë të thjeshta dhe shumë efektive që përdorim në dizajnimin.