Estetika e Fytyrës

Rinoplastika është një operacion plastik i kryer duke bërë ndryshime në strukturën e kockave dhe kërcit…
Edhe pse ngritja e fytyrës perceptohet si një procedurë mjekësore e kryer për shkak të shqetësimeve estetike…
Efektet e plakjes në trup janë të pashmangshme. Me moshën, lëkura fillon të humbasë elasticitetin e saj.
Estetika e qepallave ose blefaroplastika është një grup procedurash kirurgjikale të kryera nga një kirurg plastik për të…
Veshi i spikatur është një problem i zakonshëm në vendin tonë dhe në të gjithë botën. Në thelb, kjo situatë…