Estetika e Gjoksit

Nëse përgjigja juaj është po, atëherë është koha për kirurgji për rritjen e gjirit. Kirurgjia e zmadhimit…
Kirurgjia e zvogëlimit të gjirit, ose me fjalë të tjera, mamoplastika e reduktimit, mund të kryhet për arsye mjekësore…
Gjoksi i një gruaje është një nga tiparet më estetike dhe femërore të trupit. Ndërsa gratë plaken, gjinjtë e rinj…
Gjinekomastia përcaktohet si zhvillim beninj dhe i tepërt i gjirit tek meshkujt. Ajo rrjedh nga fjalët greke gynec…
Rindërtimi i gjirit pas heqjes së gjirit për shkak të një tumori ose sëmundjeje tjetër është një nga operacionet…