Estetika e Trupit

Her cerrahi operasyonda olduğu gibi bu işlemde de öncelikle bir uzman doktor görüşü gerekmektedir.
Kirurgjia e barkut, e quajtur edhe abdominoplasty, është një lloj kirurgjie plastike. Kjo është një nga metodat…
Burrat dhe gratë që janë të pakënaqur për shkak të pamjes së vitheve të tyre duan të kenë ngritje të prapanicës…
Faktorët gjenetikë, plakja, shtimi dhe humbja e shpejtë në peshë, heqja e sagging në krahë, shërimi i lëkurës…
Humbja e shpejtë e peshës pas operacionit gastrik, relaksimi ndodh në lëkurën e zonës së kofshës me…