Estetikë Gjoksi

LİPOSUCTİON ( HEQJA E DHJAMİT )

Kirurgjia e Liposuction skalit trupin tuaj dhe heq dhjamin e padëshiruar nga ijet, kofshët, kaviljet, gjinjtë (përfshirë gjinjtë mashkullorë), shpinën, krahët dhe qafën. Liposuction shpesh është i kombinuar me procedurat e tjera për të krijuar formën e dëshiruar dhe është një nga procedurat më të sigurta dhe më të popullarizuara kozmetike.

Kur duhet të merrni parasysh liposucsionin?

  • Nëse ka zona të lokalizuara të vendbanimeve të dhjamit që janë joproporcionale me pjesën tjetër të trupit tuaj.
  • Ju dëshironi më shumë përkufizim ose një kontur më të mprehtë në zona të caktuara të trupit tuaj.
  • Nëse elasticiteti i lëkurës suaj është i mirë (Liposuction pastron vajrat, por nuk e forcon lëkurën).

Heqja e barkut

Kirurgjia e barkut ose abdominoplastika mund të rrafshojnë barkun tuaj duke hequr dhjamin dhe lëkurën e tepërt dhe duke forcuar muskujt në murin e barkut. Ju gjithashtu mund të hiqni disa, nëse jo të gjitha, shenjat e tensionit në barkun tuaj të poshtëm. Isshtë e popullarizuar pas shtatzënisë, kur humbja e peshës në masë ose barku i lëshuar me muskuj të dobët prish lakimin e trupit.

Kur do ta konsideroj abdominoplastikën?

  • Lëkura e tepërt në zonën e barkut që nuk përmirësohet me dietë ose ushtrime fizike.
  • Nëse forma e barkut tuaj është prekur nga shtatzënia ose humbja e rëndë e peshës.
  • Nëse mendoni se stomaku juaj i dalë është i shëmtuar.
  • Ju keni humbur besimin në stomakun tuaj.

ESTETIKA E PRAPANİCE

Shtë një procedurë që riformon dhe rrit momentin tuaj të hip, duke siguruar një profil të ngritur dhe të formuar të hip. Në dekadën e fundit, kjo procedurë është bërë gjithnjë e më popullore në të gjithë botën, me hipin e hijshëm që shpesh shihet si një simbol i feminitetit dhe epshit. Metodat më të përdorura për të zmadhuar dhe riformuar vithet tuaja janë përdorimi i indeve të tyre natyrore të yndyrës (shpesh të referuara si heqja e prapanicës Brazilian).

Kur duhet të konsideroni ngritjen e vitheve?

  • Nëse ijet tuaja janë shumë të vogla për kornizën e trupit dhe dëshironi një pamje më të ekuilibruar.
  • Nëse forma juaj e kofshës është shumë e drejtë ose katrore dhe dëshironi të arrini më shumë lakim dhe një pamje më të re.
  • Nëse procesi i humbjes së peshës ose plakjes i ka lënë ijet tuaja të lirshme, të varura ose të drejta.

NGUSHTIMI KRAJIT

Ashensori i krahut Nëse jeni riformon pjesën e sipërme të krahut për të kompresuar lëkurën e lirë dhe shpesh heq dhjamin nga krahu i poshtëm. Heqja e lëkurës së tepërt nga humbja e peshës ose plakja natyrale mund të forcojë lëkurën e lirë nga sqetulla në bërryl; Liposuction nganjëherë përdoret së bashku për të arritur rezultatet më të mira. Vit pas viti, mijëra njerëz i janë nënshtruar një operacioni të suksesshëm të ngritjes së karriges së sipërme dhe janë të kënaqur me rezultatet.

Kur duhet të konsiderohet ngritja e krahut?

Nëse pesha juaj është normale, ju mendoni se forma është në hije nga lirshmëria e sqetullës.

Nëse humbni një sasi të madhe të peshës, do të ketë krahë dhe lëkurë të tepërt.