Faktori i Rritjes Flokut

Fijet e pajetë të flokëve, një pamje e shurdhër dhe rënia e flokëve na shqetëson të gjithëve. Një nga problemet më të mëdha që përballen shumica prej nesh në jetën e sotme metropolitane janë flokët. Drejtimi i jetës së përditshme, faktorët e mjedisit, stresi ndikojnë drejtpërdrejt në shëndetin e flokëve tuaj. Faktori më i rëndësishëm që ndikon në vetëbesimin për burrat dhe gratë është se flokët duken të pastruar dhe të shëndetshëm. Por si bëhet një mirëmbajtje e përhershme dhe praktike në këtë nxitim? Qendra e transplantimit të flokëve Berkay Tulpar, e cila përfiton nga mundësitë e ofruara nga teknologjia në të gjithë botën, vazhdon të ndjekë dhe zbatojë risitë. Me aplikimin e Faktorit të Rritjes çdo 15 ditë, ju mund të rrisni cilësinë e flokëve tuaj dhe të arrini flokë më të trashë dhe jo-derdhës.

Çfarë është Faktori i Rritjes Flokut ?

Faktori i rritjes është një kurë që përmban 33 faktorë të rritjes të nevojshëm për rritjen, zhvillimin dhe rritjen e shëndetshme të flokëve tanë. Të gjithë faktorët e rritjes janë të aprovuar nga FDA dhe përmbajnë të gjitha vitaminat dhe mineralet që i duhen flokëve.

Mjekët tanë specialistë hapin mikro kanale në kokën tuaj me një pajisje të quajtur Skin Stamp. Kurimi i Faktorit të Rritjes që përmban faktorë të rritjes ushqehet në këto kanale. Meqenëse nuk ndjeni asnjë dhimbje gjatë procedurës, ju mund të vazhdoni jetën tuaj shoqërore dhe të biznesit pa kompromentuar komoditetin e jetës tuaj të përditshme në fund të sesionit.

Kohëzgjatja e këtij procesi, që duhet të bëni në intervale 15 ditore, është 15 minuta. Shkalla e suksesit të këtij procesi, të cilin do të shihni efektin e tij nga sesioni i 4-të, është 87%. Në të njëjtën kohë, kur aplikohet në zona të tilla si vetullat dhe mjekrat, vërehet një rritje në cilësinë e flokëve.

Kjo teknikë, e cila ka arritur mijëra rezultate të suksesshme në të gjithë botën, preferohet nga aktorët dhe modelet e famshme. Mos e lini pas dore veten duke u zënë në një jetë të zënë pune dhe luftë për jetën. Mos harroni se jeta është dhurata më e çmuar dhe ne luajmë rolin kryesor në këtë dhuratë të vlefshme që na paraqitet. Mos harroni të keni ndërhyrje të vogla për të jetuar shëndetshëm, të dukeni të ri dhe të fuqishëm. Merrni kohë për t’u dukur natyrale dhe e shëndetshme.