Skip links

Kurorë e Plotë Qeramike

Një nga teknikat që ne përdorim shpesh në hartimin e buzëqeshjes janë kurora të plota qeramike. Çdo gjë që mund të bëhet me rimeso të Laminat është gjithashtu e mundur me kurora të plota qeramike.

Meqenëse përdoret i njëjti material, disa dhëmbë mund të jenë kurora qeramike të plota dhe disa dhëmbë të veshura me laminat.

Procesi i Operacionit

Merr Çmimin Tani!

Dëshironi të merrni një kuotë çmimi?
Na dërgoni numrin tuaj të telefonit dhe ne do t’ju telefonojmë dhe do t’ju njoftojmë.

Kurorë e Plotë Qeramike

Kurorat krejt qeramike nuk janë vetëm në pjesën e përparme të dhëmbit. Shtë projektuar për të mbuluar çdo fytyrë të dhëmbit. Për këtë arsye, përveç fasetave të laminuara, në rastet kur sasia e grumbullimit është më e madhe, nëse kariesi ose gërryerjet mbulojnë jo vetëm sipërfaqen e përparme të dhëmbëve, por të gjitha pjesët e dhëmbëve, nëse ka mbushje shumë të mëdha, qeramike të plotë kurorat do të na japin përfitime të mëdha në modelin ideal të buzëqeshjes.

Për të gjitha detajet e tjera, ju lutemi rishikoni informacionin tonë nën titullin rimeso të petëzuar.

Explore
Kaydır