Kush është Berkay Tulpar?

“ Transplanti i flokëve është përvojë.”

“Berkay TULPAR, e cila përcaktohet me qëllim të “ofrimit të zgjidhjeve ndërkombëtare për klientët e saj për shumë vite, arritjen e rezultateve të suksesshme të operimit dhe sigurimin e kënaqësisë së pacientit, i cili është përparësia e tij kryesore”, ka njohje të lartë ndërkombëtare me operacionet që ka kryer në shumë vende , kryesisht në Evropë, dhe kërkesa në rritje çdo vit si rezultat i këtyre operacioneve. Edhe pse është markë, ajo është treguar edhe në fushën e turizmit shëndetësor.

Berkay Tulpar, duke përdorur teknikën më të fundit FUE, DHI, Safir, teknikën Lateral Slit të zhvilluar nga ai vetë dhe teknika të tjera; Ka përcaktuar teknika të përshtatshme për nevojat e çdo pacienti dhe ka arritur rezultate të suksesshme dhe vazhdon të përmirësojë teknikat, proceset dhe pajisjet e përdorura paralelisht me teknologjinë e sotme. Berkay Tulpar, i cili është i njohur në të gjithë botën, mban konferenca jashtë vendit, takohet me kandidatë dhe pacientë të pacientëve dhe u përgjigjet pyetjeve të tyre. Në fushën e kirurgjisë plastike dhe estetikës mjekësore; Nën udhëheqjen e Murat Türegün, ne po ju presim në qendrën tonë, e cila po shërben në Stamboll, për t’ju sjellë besimin që mendoni se e keni humbur me stafin tonë profesional me shpirt, për të realizuar ëndrrat tuaja dhe për t’ju dërguar jashtë me një fytyrë të qeshur.

“Berkay Tulpar në Evropë”

Të ndjekin operacionet e suksesshme të kryera në Turqi, të kontrollojnë pacientët e tyre dhe të bëjnë biseda paraprake me muajin në të cilin është bërë një vizitor i rregullt i pacientit në Turqi në vizitën evropiane Cindy Tulpar; Ai u siguron atyre kontroll të lirë në vendin e tyre të lindjes. Kështu, ai mund të ndjekë procesin dhe zhvillimin pas transplantimit. Pasi personi të marrë një vendim; të gjithë shërbimin e mëparshëm për të arritur në Turqi (hotele, bileta, transferime aeroporti) duke siguruar, pas kthimit të pacientit në vend të shpëtuar nga çdo shqetësim gjatë komunikimeve të rregullta telefonike (10 ditë, 1 muaj, 3 muaj, 6 muaj dhe 1 vit kontrolle) , dhe Ne bëjmë një-në-një inspektim çdo 1 muaj për t’u siguruar që ai është i lumtur. (Ju mund të shihni informacion të detajuar në lidhje me procesin në kontratën tonë) Arsyeja pse bota ku ju mund të shihni të gjithë pacientët tanë vijnë në Turqi në shtëpi dhe ne kemi përgatitur për ju një video të asaj që do të përjetoni në këtë udhëtim. Shëndeti dhe flokët tuaj janë të vlefshme për ne. Për këtë arsye, para se të largoheni nga vendi juaj, ju mund të ekzaminoni në detaje kontratën tonë, të cilën ju kemi prezantuar, në mënyrë që të shmangni ndonjë problem shëndetësor, duke e shkarkuar atë nga fundi i faqes. Ju gjithashtu mund të rishikoni paketën tonë të turneut në Stamboll në kontratën tonë dhe të keni një përvojë udhëtimi më të rehatshme kur të mbërrini.

Ju urojme nje udhetim te mbare.