Na dëgjoni nga të tjerët!

We are confident with our
15 years of experience.
We offer a lifetime warranty.

Formular falas për analizën e flokëve
1Hapi 1
2Hapi 2
3Hapi 3
4Konfirmimi
SHIKONI NATYRALE!

Falë hapjes korrekte të kanalit, flokët tuaj marrin pamjen e tyre natyrale.

PA DHIMBJE ME DERMOJET!

Me sistemin modern Dermojet të teknologjisë, ne përfundojmë mbjelljen e flokëve tuaj me dhimbje zero.

E DREJTA E INSPEKTIMIT FALAS!

Kandidatët që do të bëjnë transplantin e flokëve kanë të drejtë në 3 ekzaminime falas brenda një viti.

TRANSPORTİ İ FLOKËVE PA RRUAJTJE FLOKUN !

Me mbjelljen e flokëve të parruar, dendësia e dëshiruar arrihet lehtësisht pa prerë flokët.

Hair transplantation is highly related to experience.

Who is Berkay Tulpar ?

Having started his journey with “the aim of providing solutions at international level to his customers, achieving successful operation results and providing patient satisfaction”, Berkay TULPAR is an internationally recognized brand with increasing demand every year as a result of the operations carried out in many countries, primarily in Europe, and has also shown itself in the field of health tourism.

Pse Berkay Tulpar?

Faza më e rëndësishme është hapja e kanalit

Faza më e rëndësishme e mbjelljes së flokëve është vizatimi i flokëve dhe hapja e kanalit. Ju nuk do të donit të keni flokë të drejtë, apo jo? Në mënyrë që flokët të duken natyrale, kanalet duhet të hapen në këndin e Bukur. Në këtë fazë më të rëndësishme, Berkay Tulpar, me përvojën e tij 15 vjeçare, hyn personalisht në të gjitha proceset e hapjes së kanalit.

Transplantimi i flokëve pa dhimbje dhe pa gjilpërë me Dermojet

Shumë njerëz nuk duan plagë në kokë. Kjo është arsyeja pse ai i shtyn ëndrrat e tij ose përdor mjete alternative. Në mënyrë që të mos qëndroni larg jetës dhe punës suaj shoqërore, transplantimi i flokëve të pa rruar do të rifitojë flokët tuaj të ëndrrave dhe nuk do të keni nevojë të prisni flokët tuaj.

Inspektim falas në vendin tuaj

Kandidatët që do t’i nënshtrohen transplantimit të flokëve kanë 3 ekzaminime falas në vendin e tyre të banimit, një para operacionit, dy brenda 6 muajve të parë pas operacionit dhe një herë në vitin e parë.

Mbjellja e flokëve e pa rruar

Për kandidatët për mbjelljen e flokëve, nëse gjë e rrallë është e mjaftueshme, është e mundur të transplantoni pa rruajtje. Në këtë rast, kandidati mund të kthehet menjëherë në jetën e tij të biznesit dhe shoqërore vizualisht. Kjo metodë përdoret shpesh në kandidatët për transplantim të flokëve femra. Nuk ndryshon nga metodat normale të mbjelljes së flokëve për sa i përket frekuencës dhe pamjes natyrale.

  • KONSULTANC FREE FALAS
  • GRAFTI MAXIMAL
  • 15 VITE
  • 20.000 OPERACIONE
  • 40+ SHTETE
  • PERSONELI I EKSPERTIT
  • THE QENDER QYTETİT

Para & Pas

Teknikat e mbjelljes së flokëve

Paketat Tona

BASIC PACKAGE

BASIC PACKAGE

EXCLUSIVE PACKAGE

EXCLUSIVE PACKAGE

Transplantim i Flokëve në Turqi

Ishtë e vërtetë që Turqia është më e përshtatshme sipas plantacioneve në krye të Evropës dhe vendeve të tjera të botës, por shkaku aktual i shumë transplantimeve të flokëve të bëra në Turqi nuk është aq i lirë. Turqia 15 vitet e fundit, një hap i madh në Stamboll, veçanërisht me një numër të madh të transplantimit të flokëve të bërë, sepse përvoja është një vend shumë i përmirësuar. Çdo ditë, ne po përpiqemi të përmirësojmë sistemin si si kompani ashtu edhe si vend dhe në këtë mënyrë t’ju ofrojmë shërbimin më të mirë. Sidoqoftë, me rritjen e konkurrencës në vend, të dy pagat u ulën dhe kjo konkurrencë solli sukses.

Ka kompani shumë të suksesshme që bëjnë transplantin e flokëve në vend. Turqia është një nga ndryshimet nga vendet e tjera gjithashtu kanë kufizime në kultivimin e shartimit. Në Evropë, për shkak të orëve të punës, mund të nxirren më shumë rrënjë, por hiqet më pak numër i gjilpërave në mënyrë që të mos rritet orari i punës. Në Evropë, ky numër është mbjellë 5000 grafts në një seancë në Turqi ka në 2000 shartim, dhe kjo kërkon një rritje në numrin e seancave. Mbjellja është bërë në 3 sesione në Evropë të përfunduara në një sesion të vetëm në Turqi.

JU JENI N H DUAR TOOD MIR W ME KLINIK ON TON-T-KLASS S BOTS

F.A.Q.

Zyrat Tona

Zyra e Stambollit
Headquarters
Klinika e Stambollit
Quasar Plaza
Klinika e Spanjës
Sevilla
Klinika e Prindërve në
Itali