Teknikat

Teknika FUE

FUE nuk është një teknikë e mbjelljes së flokëve. FUE është procesi i heqjes së gjëndrave të flokëve nga zona e dhuruesit një nga një, nën anazte lokale, me një mikro motor tip special. Përparësia më e madhe e FUE është se ajo nuk ka ndonjë prerje apo shenja të qepjeve. Meqenëse folikulat e flokëve merren një nga një dhe koha e rikuperimit është shumë më e shkurtër se metodat e tjera, është metoda më efektive e heqjes së flokëve që preferohet lehtësisht nga pacientët.

Teknika LATERAL SLİT

Ne përdorim një mjet të veçantë që kemi zhvilluar me tehe që janë përgatitur posaçërisht sipas trashësisë së shartimit të përdorur për të hapur kanalet dhe operacionit të planifikuar.

Me këtë metodë, kanalet hapen në kënde shumë më të ulëta sesa metodat e tjera. Ky kënd mund të reduktohet në një mesatare prej 10-15 gradë. Në transplantimin e flokëve, ju merrni këndet origjinale të rritjes së flokëve para se të humbni flokët. Ai siguron një avantazh në transplantimin në zonën e mjekrës, veçanërisht për ata me lëkurë të hollë.

Falë mjeteve speciale të përgatitura posaçërisht, këndi natyror i mjekrave tuaja imitohet saktësisht.

Meqenëse thellësia e kanalit të hapur me këtë teknikë rregullohet në përputhje me gjatësinë e rrënjës së grafteve të marra, nuk ka rrezik të hapjes së thellë të kanaleve. Kjo na mban larg mundësisë së dëmtimit të venave të holla sipërfaqësore të materialeve të tjerë që mund të hapen me kanale më të thella.

Diametrat e kanaleve përputhen saktësisht me shartimet. Prandaj, rikuperimi është më i shpejtë se transplantimi i bërë me materiale të tjera, dhe më pas nuk dallohet asnjë ndryshim (gropëzim ose ënjtje) në sipërfaqe nga lëkura juaj. Meqenëse mundësia e shartimeve për të bërë presion mbi njëri-tjetrin është më e ulët se metodat e tjera, kjo siguron mundësinë për të vendosur rrënjët më shpesh.

Mbjeljja E Flokut Sapphire

Në fazën e hapjes së kanalit të transplantimit të flokëve; Hapja e kanalit kryhet me ndihmën e këshillave të prodhuara nga safiri i vërtetë, i cili është një metal shumë i vlefshëm, në vend të çarjes së metalit. Për të folur në lidhje me avantazhet e kanaleve të hapura duke përdorur majën e safirit, falë sipërfaqes së lëmuar dhe antibakteriale të majës së safirit, ka më pak dridhje gjatë fazës së hapjes së kanalit, kështu që dëmtimi i traumës dhe indeve minimizohet. Një nga ndryshimet më të mëdha të majës së safirit nga sistemet e tjera është se ajo mund të mbillet më shpesh. Skajet e safirit kanë numra të veçantë për secilin rajon në mënyrë që të hapin kanale në zona të hapura. Sasia e edemës së parë pas procedurës është shumë më e vogël se metodat e tjera.

Mbjeljja E Flokut pa i Qeth Floket

Në teknikën e flokëve të gjata, rrënjët merren gjatë me këshilla të veçanta dhe mbillen në një rrugë të gjatë. Flokët nuk janë të rruar. Në mënyrë që të bëhet procesi i shërimit më të shpejtë, kanalet hapen me Sapphire Technique. Me këtë teknikë, mbjellja mund të kryhet në vendet e përparme, anësore dhe të sipërme që kanë filluar të hollohen ose janë hapur. Kur krahasohet me metodat e tjera të transplantimit, koha e operacionit dhe procesi i mbjelljes së flokëve nuk ndryshojnë në teknikën e Flokëve të Gjata. Një nga avantazhet e kësaj teknike është se ajo hiqet manualisht me ndihmën e një mjeti të veçantë. Ndërsa hiqet në këtë mënyrë, gjëndrat e flokëve janë plotësisht nën kontrollin tonë dhe nuk dëmtohen. Së fundmi, ai siguron suksesin dhe komoditetin e arritur nga metodat e tjera të rruajtjes së kokës plotësisht. Personi mund të kthehet në jetën e tij të përditshme 1 ditë pas operacionit.

Mbjelja e Flokut DHI

Falë stilolapsit të veçantë, gjëndrat e mbledhura të flokëve vendosen në zonën e transplantimit në të njëjtin drejtim me fijet e tjera të flokëve pa hapur kanalin. Në këtë mënyrë, ndodh shërimi i shpejtë. Në metodën DHI, meqenëse personi që transplanton një nga një, ai rregullon dendësinë e flokëve siç dëshironi dhe ju merrni flokët që dëshironi. Kur transplantoni, drejtimi në të cilin do të rriten flokët rregullohet, duke mbrojtur kështu pamjen natyrale.