Transplantimi i Flokeve

Transplantimi i flokëve është trajtimi më i avancuar i folikulave të flokëve të shëndetshëm nga pjesa…

Mbjellja e mjekrës është një proces që është më i vështirë për t’u vendosur në krahasim me transplantin e flokëve…

Në shumë nishane (djegie, plagë, etj.) rrënjët hiqen nga zona e dhurimit me metodën FUE, si në transplantin…

Folikulat e qimeve që do të transplantohen për transplantin e vetullave merren nga zona….

Për të parandaluar rënien e flokëve dhe për t’i bërë flokët më të shëndetshëm, përdoret shpesh sot.