BERKAY TULPAR

"Transplantimi i flokëve është një punë me përvojë."

Kush është Berkay Tulpar?

Berkay Tulpar ka ofruar shërbim të pandërprerë për më shumë se 15 vite në klinikën që ai themeloi me emrin e tij (Berkay Tulpar Clinic). Ky sukses është arritur për shkak të përparësisë që Berkay Tulpar i dha dhe i jep akoma kënaqësisë së pacientit gjatë viteve të tij të shërbimit. Dhe ka arritur 99.9 përqind sukses në kënaqësinë se pacientit. Kjo normë, e cila është shumë më lart se standardet ndërkombëtare, është një nga arsyet më të rëndësishme pse duhet të zgjidhni Berkay Tulpar për mbjelljen e flokëve.

Klinika Berkay Tulpar, e cila pranon pacientë nga e gjithë bota, veçanërisht nga vendet evropiane, tani shërben jo vetëm në transplantimin e flokëve, por edhe në Stomatologji; Estetikë dhe Kirurgji Stomatologjike me stafin e saj profesional mjekësor. Për më tepër, Berkay Tulpar Clinic ofron shërbime mjekësore në Kirurgjinë Plastike dhe Estetikën Mjekësore, si dhe Kirurgjinë e Obezitetit.

Siç është e qartë, Klinika Berkay Tulpar vazhdon të rrisë kontributet e saj në Turizmin Shëndetësor të Turqisë dita-ditës.

Nënkryetari USTIS, Anëtar i Bordit të TİSK

Kontributet që Berkay Tulpar dha në turizmin shëndetësor vlerësohen gjithashtu nga vet sektori. Ai gjithashtu vazhdon të punojë si Nënkryetar i Fondacionit Ndërkombëtar të Shoqatës së Punëdhënësve të Turizmit të Shëndetit (USTIS), i cili u themelua zyrtarisht në 2021. Përveç këtij titulli, Berkay Tulpar është gjithashtu Anëtar i Bordit të Drejtorëve të Konfederatës Turke e Shoqatave të Punëdhënësve (TİSK), organizata më e madhe e sindikatës së punëdhënësve në Turqi.

Markë e njohur në botë

Berkay Tulpar, duke përdorur teknikën më të fundit FUE, DHI, Sapphire, teknikën Lateral Slit – një nga teknikat që ai zhvilloi vetë, dhe Teknikën të Transplantimit të Flokëve Pa Rruajtje, e cila është bërë shumë e popullarizuar gjatë vitit të fundit u lejon njerëzve të kthehen në shoqërinë e tyre sociale në një mënyrë më të shpejtë; ai përcakton teknikat e duhura për nevojat e secilit pacient duke arritur rezultate të suksesshme. Berkay Tulpar vazhdon të përmirësojë teknikat, proceset dhe pajisjet që përdor dita ditës paralelisht me teknologjinë e sotme.

Berkay Tulpar, i cili është i njohur në të gjithë botën, gjithashtu jep konferenca jashtë vendit. Berkay Tulpar nga koha në kohë takohet me pacientë të ardhshëm dhe ish-pacientë dhe u përgjigjet pyetjeve të tyre të mundshme.

Ekipi ynë është i gatshëm t’ju mirëpresë në zyrën qendrore në Stamboll në mënyrë që të rifitojë vetëbesimin që pacientët mendojnë se kanë humbur për shkak të rënies së flokëve, për t’u dhënë atyre mundësinë për të realizuar ëndrrat e tyre dhe për t’i dhuruar me një fytyrë të qeshur.

Ekipi Ynë

Çdo biznes ka një ekspert.

Ju mirëpresim në klinikën tonë të klasit botëror me 15 vjet përvojë në transplantimin e flokëve.

Dermatologist
Anesthesiologist
Dermatologist
Radiology Specialist
Gynecologic Oncologist
Neurology Specialist 
Behavioral Pediatric
Rehabilitation  Specialist

Një këmbë gjithmonë në Evropë

Berkay Tulpar viziton Evropën një herë në muaj për të ndjekur operacionet që kreu me sukses në Turqi, për të bërë kontrolle pacientëve të tij dhe gjithashtu të ofroje konsulta për pacientët e mundshëm. Berkay Tulpar bën kontrollin dhe konsultimin vetëm për kënaqësinë e pacientit të tij, nuk ngarkohet asnjë tarifë. Në këtë mënyrë, zhvillimi i procesit post-operativ analizohet nga një sy ekspert.

Për mysafirët që duan të vijnë tek Berkay Tulpar nga jashtë, të gjitha shërbimet (hotel, biletë, transferime aeroporti) organizohen personalisht nga Klinika Berkay Tulpar. Në këtë mënyrë, të gjitha ankthet që mund të ndodhin tek të ftuarit gjithashtu eliminohen. Pasi mysafirët të kthehen në vendin e tyre, ata thirren rregullisht (kontrolle në Ditën e 10-të, Muajin e Parë, Muajin e 3-të, Muajin e 6-të dhe vitin e 1-të) dhe gjithashtu ekzaminohen një herë në muaj për të siguruar që kënaqësia e tyre është në nivelin më të lartë.

Ne kemi përgatitur një video në faqen tonë në lidhje me arsyen pse mysafirët tanë nga e gjithë bota zgjedhin Turqinë dhe çfarë do të përjetoni në këtë udhëtim.

Shëndeti dhe flokët tuaj janë të vlefshme për ne. Për këtë arsye, para se të largoheni nga vendi juaj, në mënyrë që të shmangni ndonjë problem shëndetësor, mund të ekzaminoni në detaje kontratën tonë duke e shkarkuar nga fundi i faqes.

Për gjithçka që ju nevojitet në lidhje me Estetikën. Klinika Berkay Tulpar është vendi i duhur për të ardhur.

Ju urojme nje udhetim te mbare.