Skip links

Liposuction

Si në çdo operacion kirurgjik, së pari kërkohet mendimi i mjekut specialist. Aplikimi Liposuction nuk është një metodë slimming, ajo është vetëm një metodë që lejon hollimin rajonal dhe linjat më të lëmuara të trupit.

Nëse keni një problem me peshën përveç yndyrnave rezistente rajonale, është më e përshtatshme që së pari të hiqni qafe peshën tuaj të tepërt duke ndjekur një dietë të kontrolluar dhe programin sportiv, dhe pastaj t’i drejtoheni kësaj metode për dhjamin e tepërt që nuk largohet me dietën.

Procesi i Operacionit

Kush mund të kryhet me liposuction?

Liposuction është një metodë që mund të zbatohet për këdo që nuk ka një problem shëndetësor sistemik, që është shtatzënë ose nuk ka lindur vetëm. Megjithatë, para se të vënë tregues të aplikimit për njerëzit me probleme sistematike shëndetësore të tilla si sëmundjet e zemrës, diabeti, etj, faktorët e rrezikut duhet të përcaktohen duke aplikuar një numër të testeve dhe masat e nevojshme duhet të merren kundër situatave të rrezikshme.

Edhe pse mosha nuk është pengesë për këtë praktikë, ajo nuk mund të zbatohet për disa pacientë më të vjetër për shkak të humbjes së elasticitetit të lëkurës lidhur me moshën.

Në cilat situata nuk funksionon liposuctioni?

Duhet të theksohet se vetëm për shkak se ju keni këtë aplikim nuk do të thotë se ju nuk do të fitojë peshë përsëri. Është shumë e rëndësishme t’i kushtoni vëmendje mënyrës së jetesës, dietës dhe ushtrimeve pas operacionit në mënyrë që të mos fitoni përsëri peshë. Nëse ka një situatë të shpeshtë të shtimit në peshë dhe humbjes, nuk do të jetë e mundur që aplikimi të ketë sukses.

Nëse gërhisja e lëkurës është e pranishme përveç teprimeve rajonale të yndyrës, sagging ekzistuese nuk mund të shërohet me këtë metodë. Gërhitësja e murit të barkut te gratë që lindin nuk mund të eliminohet edhe nga liposuctioni. Përveç kësaj, ky aplikim nuk siguron lehtësim nga celuliti.

Merr Çmimin Tani!

Dëshironi të merrni një kuotë çmimi?
Na dërgoni numrin tuaj të telefonit dhe ne do t’ju telefonojmë dhe do t’ju njoftojmë.

Cila është periudha e shërimit pas liposuksionit?

Pas operacionit duhen përdorur korse të prodhuara në mënyrë të veçantë. Këto korse përdoren nga rreth 4 deri në 8 javë sipas sasisë së indit adipozë të marrë dhe karakteristikave të personit. Edema dhe mavijosjet pritet të ndodhin dhe kjo gjendje zhduket me kalimin e kohës. Qepjet hiqen një javë pas procedurës dhe pas një deri në tre javë pacienti mund të kthehet në punë dhe jetën e përditshme nëse nuk ka asnjë problem në gjendjen e përgjithshme. Ushtrimet normale mund të kthehen 3-4 javë pas aplikimit.

Home
Account
Cart
Search