Skip links

Ashensori i Krahëve

Çfarë është operacioni për ngritjen e krahëve? Faktorët gjenetikë, plakja, shtimi dhe humbja e shpejtë në peshë, heqja e sagging në krahë, shërimi i lëkurës dhe procedurat e kryera me qëllim të marrjes së një lekure të shtrirë përbëjnë kirurgjinë e ashensorit të krahëve.

Sagging dhe lirshmëria e krahut krijon një pamje shumë të keqe estetike. Njerëzit ndihen keq dhe kjo çon në mungesë të vetëbesimit. Kirurgjia e ashensorit të krahëve është një metodë që është përdorur shpesh kohët e fundit.

Procesi i Operacionit

Planifikimi i operacionit për ngritjen e krahëve

Kirurgjia e ashensorit të krahëve është një operacion kirurgjik me një shkallë dhe efekt të lartë suksesi. Para se të kryhet operacioni i ashensorit të krahut, ekzaminimet, ekzaminimet dhe analizat janë kryer mbi pacientin dhe shkaqet e sagging janë përcaktuar. Prandaj, metoda e duhur e trajtimit zgjidhet. Nëse është e nevojshme, së pari kryhet liposuction dhe pastaj lëkura e tepërt sagging në krah hiqet me operacion kirurgjik. Operacioni i ashensorit të krahëve kryhet me anestezi lokale. Zgjat afërsisht një orë e gjysmë e gjysmë. Megjithatë, në disa pacientë, kirurgjia e ngritjeve të krahëve mund të kryhet edhe në formën e anestezisë së përgjithshme. Këshillohet të qëndrojë në spital për një ditë pas operacionit.

Si të bësh një operacion për ngritjen e krahëve?

Operacioni i ngritjeve të krahëve kryhet në formën e anestezisë lokale dhe të përgjithshme. Pas operacionit të ashensorit të krahut të kryer me anestezi lokale, pacientët shkarkohen në të njëjtën ditë. Pas operacioneve të kryera në formën e anestezisë së përgjithshme, pacientët mbahen nën vëzhgim në spital për një ditë. Përveç kësaj, gërryesja e zonës së krahut mund të jetë si longitudinale, ashtu edhe transversale. Prandaj, në kirurgjinë e ngritjeve të krahëve, lëkura e gërrmuar hiqet nga trupi duke prerë gjatësinë e krahut dhe në të kundërt. Është e lehtë të fshehësh plagën e operacionit të krahut përballë sagging. Megjithatë, plagët mund të shfaqen pas operacionit në zonat që janë duke u përkulur në qafë.

Si është procesi pas operacionit të ashensorit të krahut?

Kirurgjia e ashensorit të krahëve nuk është një operacion i vështirë. Prandaj, kirurgjia e ashensorit të krahëve ka një proces shumë të lehtë. Nëse kirurgjia e ashensorit të krahut është kryer në formën e anestezisë lokale, pacienti menjëherë fillon të ecë pas operacionit dhe mund të shkarkohet. Në kirurgjinë e krahut të kryer nën anestezi të përgjithshme, pacienti shkarkohet një ditë pas operacionit. Pas operacionit, është normale të kesh një ndjenjë dhimbjeje në zonën ku kryhet operacioni. Prandaj mjeku specialist ju jep qetësues. Edema dhe ënjtje mund të shihen në zonën ku kryhet aplikimi postoperativ. Këto kalojnë vetë brenda 2-3 javësh. Këshillohet që të mos ngrihet rëndë brenda një periudhe 2-3 javë pas operacionit për ngritjen e krahëve.

Synimi i operacionit për ngritjen e krahëve është t’i japë pacientit një krah elegant dhe një pamje të hollë. Pamja estetike e pjesës së sipërme të krahut dhe shpatullave është tregues i rinisë. Megjithatë, çarja e krahëve ose kapsulës së shpatullave është shumë e rëndësishme te gratë. Meqë zona e krahut është një zonë e lëvizshme, ajo është e përshtatshme për lubrifikues.

Nëse pacienti fiton peshë, lubrifikues ndodh në zonën e krahut me bukuri, sagging dhe lirshme e lëkurës ndodh me kalimin e kohës Imazhi i keq i zonës së krahut është eliminuar duke hequr lëkurën, e cila është e ndryshme nga heqja e yndyrës nga kjo zonë dhe duke i dhënë fund dëmtimit.

Merr Çmimin Tani!

Dëshironi të merrni një kuotë çmimi?
Na dërgoni numrin tuaj të telefonit dhe ne do t’ju telefonojmë dhe do t’ju njoftojmë.

Planifikimi i operacionit për ngritjen e krahëve

Për të planifikuar kirurgjinë, duhet vendosur teknika që duhet aplikuar. Cila teknikë për të aplikuar varet nga cilësia, trashësia dhe shkalla e sagging e indit adipose nën lëkurë. Me shtimin në peshë dhe humbjen, sagging dhe trashësia e lëkurës në lëkurë mund të jetë e lartë. Në raste të tilla, liposuction mund të kryhet më vonë. Përveç kësaj, madhësia e gërhitës në lëkurë është e rëndësishme. Teknika jo-kirurgjikale mund të planifikohet vetëm nëse gërmimi nën lëkurë është nën sqetull. Megjithatë, kirurgjia është e nevojshme për të përkulur deri në bërryl.

Home
Account
Cart
Search