Skip links

Transplantımı I Flokeve Per Zonat Me Plage

Në shumë shenja (djegie, plage, etj.), si në transplantimin e flokëve, rrënjët merren nga zona dhuruese me metodën FUE, hapen kanalet me teknikën më të përshtatshme për vendndodhjen e plagës dhe kryhet transplantimi.

Ne e shqyrtojmë atë para procedurës dhe kryejmë procesin e transferimit sipas nevojave të asaj zone.

Procesi i Operacionit

Zonat Ku Plagët Mund Të Mbyllen

  • Transplantimi I Flokëve
  • Transplantimi I Mjekrës
  • Transplantimi I Vetullave

Si Kryhet Ky Proces?

Kur keni një tetor flokësh për të mbuluar këto plagë, ne zakonisht punojmë në zona të vogla. Ne jemi në gjendje ta kryejmë këtë procedurë pa prerë flokët ndërsa bëjmë nxjerrjen e rrënjës nga zona e dhuruesit.

Ne mbështesim Me Trajtim PRP për të marrë rezultatin më të mirë pasi plagët e djegies së plagës janë të mbyllura. Indet e mbresë ndonjëherë mund të trashen. Ne mund të kemi nevojë Për Trajtim PRP para procedurës për të krijuar qarkullimin e gjakut në zonë.

Para dhe Pas

Merr Çmimin Tani!

Dëshironi të merrni një kuotë çmimi?
Na dërgoni numrin tuaj të telefonit dhe ne do t’ju telefonojmë dhe do t’ju njoftojmë.

Në cilat Zona Transplantohen Plagët?

  • Transplantimi i flokëve për plagët e kokës, djegiet,
  • Transplantimi i mjekrës për të mbuluar plagët në zonën e fytyrës si faqe, mjekër ose buzën e sipërme.
  • Transplantimi i vetullave për të fshehur plagët në zonën e vetullave.

A Mbyllen Plagët E Formuara pas Metodës FUT?

Ne shpesh hasim në klientët tanë që duan t’i korrigjojnë ata për shkak të metodës FUT TË vjetër dhe të teknologjisë më të ulët dhe donatori ka lënë gjurmë serioze në rajon.

Asnjëherë nuk është e mundur të fshihen plotësisht plagët duke lëvizur gjëndrat e flokëve në indin e mbresë, por pothuajse në çdo rast është e mundur të zvogëlohet ndjeshëm mbresë karakteristike e bardhë. Në disa raste, ne gjithashtu pigmentojmë indin e mbresë për të zvogëluar pamjen me shkëlqim të indit të mbresë.

A Mund Të Mbyllen Gjurmët e Shkaktuara nga Dëmtimet dhe Aksidentet?

Shpesh hasim në plagë të shkaktuara nga plagë, shenja djegieje, aksidente trafiku ose aksidente të tjera. Kur kryejmë tetor të flokëve në plagë të tilla, marrim rezultate të suksesshme. Në këtë kërkesë, zona e duhur përcaktohet nga zona e dhuruesit dhe grupet e kërkuara të rrënjës hiqen një nga një duke përdorur metodën FUE. Sipas gjendjes së indeve, duhet të zgjidhet metoda më e përshtatshme për të hapur kanalin. Kështu, shkalla e suksesit rritet.

Kërkohet një ekzaminim para procedurës për të vlerësuar se si do të jetë rezultati.

Plagët Kongjenitale

Disa njerëz mund të kenë plagë kongjenitale ose zona ku nuk ka flokë. Kjo mund të jetë në zonën e flokëve, mjekrën ose zonën e vetullave. Këto zona mund të gjenden gjithashtu në më shumë se një zonë në trup. Ne ju rekomandojmë që të konsultoheni për të hetuar se cilat korrigjime dhe trajtime mund të kryhen.

Home
Account
Cart
Search