Skip links

Dizajni i buzëqeshjes

Sot, rëndësia e përshtypjes së parë për komunikimin është e padiskutueshme. Hulumtimet tregojnë se njerëzit para nesh fokusohen së pari tek sytë dhe dhëmbët.

Një buzëqeshje e bukur do të na lejojë patjetër të jemi disa hapa përpara në situata shoqërore që do të rrisin ndjeshëm vetëbesimin. Dizajni i buzëqeshjes do të na sigurojë një fitim serioz në këtë kuptim.

Procesi i Operacionit

Çfarë është Dizajni I Buzëqeshjes?

Ne mund të përmbledhim modelin e buzëqeshjes si shtrirja ideale e dhëmbëve e prodhuar posaçërisht për individin. Dizajni dixhital i buzëqeshjes, i quajtur sot Buzëqeshja e Hollivudit, nuk ka të bëjë vetëm me dhëmbët e bardhë që shfaqen kur buzëqeshni. Ne vlerësojmë strukturën e gojës, dhëmbëve dhe fytyrës në tërësi. Pavarësisht nëse jeni burrë apo grua, mosha juaj, forma e fytyrës, ngjyra e lëkurës, struktura e hundës, shëndeti i mishit të dhëmbëve, sasia e paraqitjes së mishit të dhëmbëve, ngjyra e mishit të dhëmbëve, forma e buzëve të poshtme dhe të sipërme kur flisni, qeshni, madje edhe gjatë të qeshurit ose në pozicionet natyrore, çdo aspekt të dhëmbëve dhe mishrave të dhëmbëve.Sasia e dukshmërisë në një pozicion ka një rëndësi të madhe në hartimin e buzëqeshjes.

Dëshironi një buzëqeshje bie shumë në sy, mbresëlënëse, mbresëlënëse me stafin tonë ekspert dhe pajisjet e teknologjisë së përparuar, me modelin e buzëqeshjes që do të bëjmë duke marrë parasysh të gjithë këta faktorë dhe më shumë? Apo doni një buzëqeshje të bukur dhe natyrale sikur të ishin dhëmbët tuaj të vërtetë?

Kur vizitoni klinikën tonë, rendi i operacioneve do të jetë si më poshtë.

1. Para së gjithash, marrja e matjeve të nevojshme për ekzaminim dhe dizajn të detajuar intraoral.
2. Tomografi dentare periapikale, BTW, panoramike 2D ose 3D.
3. Shkrepje profesionale e videove dhe fotografive
4. Dëgjimi i ankesave dhe kërkesave të pacientëve tanë me vlerë në detaje dhe përcjellja e rekomandimeve tona.
5. Kryerja e një analize të buzëqeshjes në mjedisin dixhital në dritën e këtij informacioni. Vlerësimi i kësaj analize me pacientët tanë në ekran, bërja e korrigjimeve në përputhje me kërkesat e nevojshme dhe transferimi i modelit të përshtatshëm të buzëqeshjes në gojë përkohësisht, duke i lejuar pacientët tanë të shohin modelin tonë jo vetëm në ekranin e kompjuterit, por edhe në gojën e tyre.

(Shënim 1: Asnjë operacion nuk është bërë në gojë deri në këtë fazë. Në këtë fazë, versioni përfundimtar i trajtimit të dizajnit të buzëqeshjes që do të kryhet shihet në ekranin e kompjuterit ose në gojë. Nëse dizajni i buzëqeshjes miratohet, fillon procesi.)

(Shënim 2: Lloji i materialit ose veshjes që do të përdoret në modelin e miratuar dhe procedurat e tjera nëse është e nevojshme (petëzuar, kurorë të plotë qeramike, kurorë zirkoniumi, implant, urë, lidhje, buzëqeshje gomike, sëmundje të mishrave të dhëmbëve, zbardhje, ortodontikë, invisalign, lazer , Ne do të shpjegojmë në titujt e elektro kirurgjisë.)

6. Pas modelit të miratuar, aplikohet vetëm anestezi e thjeshtë lokale që procedura të kryhet në dhëmb dhe, nëse është e nevojshme, në gingivë. Nëse është e nevojshme, bëhen përgatitjet në dhëmbë dhe merren matje reale.

7. Në një kohë shumë të shkurtër (brenda 1-3 ditëve në varësi të numrit të dhëmbëve që do të bëhen), gjendja aktuale e dizajnit që ishte planifikuar më parë provohet në gojë. Si rezultat i vlerësimit që ne si ekipi ynë, ju, pacientët tanë dhe të afërmit tuaj, bëhen korrigjime ose ndryshime nëse është e nevojshme dhe dhëmbët aplikohen në gojë në të njëjtën ditë.

Tani mund të ngriheni nga divani me buzëqeshjen e ëndrrave tuaja.

Merr Çmimin Tani!

Dëshironi të merrni një kuotë çmimi?
Na dërgoni numrin tuaj të telefonit dhe ne do t’ju telefonojmë dhe do t’ju njoftojmë

Në cilat situata mund të zbatohet dizajni i buzëqeshjes?

Aapo pa vetëdije me dorën tuaj ndërsa flisni ose qeshni? e mbuloni gojën me dashje

 • Nuk jeni të kënaqur me ngjyrën e punës tuaj?
 • Nuk jeni të kënaqur me formën dhe madhësinë e dhëmbëve tuaj?
 • A janë dhëmbët tuaj të shtrembër?
 • Keni asimetri në gojën ose dhëmbët tuaj?
 • A keni hapësira midis dhëmbëve tuaj?
 • A ju mungojnë dhëmbët?
 • A janë dhëmbët tuaj shumë përpara apo shumë mbrapa?
 • A janë dhëmbët tuaj të poshtëm më të dukshëm se dhëmbët tuaj të sipërm?
 • Mishrat tuaja tregojnë shumë kur buzëqeshni?
 • Fytyra juaj nuk është më trekëndore si dikur, keni një mjekër të gjerë dhe një vijë katrore të fytyrës dhe nuk ju pëlqen kjo situatë?
 • A ju duken buzët e mbytura dhe të holla?
 • Keni gjakderdhje në mishrat e dhëmbëve?
 • A janë mishrat e purpurta?
 • Keni zgavra në dhëmbët tuaj?
 • Keni mbushje të zeza të modës së vjetër?
 • A janë zbardhur mbushjet tuaja të bardha?
 • Keni erë të keqe të gojës?
 • A janë dhëmbët tuaj të shkurtër?
 • Po shtrëngoni apo kërcisni dhëmbët?
 • A keni veshur në dhëmbë?
 • A janë dhëmbët tuaj të shëndetshëm por nuk janë të dukshëm?
 • A janë dhëmbët tuaj të shëndetshëm por edhe mishrat e dhëmbëve tuaj kanë probleme?
 • A keni recesion të mishrave të dhëmbëve?
 • A ju janë liruar dhëmbët?
 • Nuk mund të kafshosh fort dhe të hash çfarë të duash?
 • Ndërsa plakeni, a kanë filluar shembjet rreth gojës tuaj?
 • A keni çrregullime të të folurit të shkaktuara nga mungesa ose thyerja e dhëmbëve?

     Merrni mbështetje për dizajnin e buzëqeshjes nga ekipi ynë i ekspertëve.

Home
Account
Cart
Search