Skip links

Veshje me Zirkon

Një nga pjesët e domosdoshme të dizajnit të buzëqeshjes janë kurorat e zirkonit. Aplikimet estetike që mund të bëjmë me rimeso të laminuara janë gjithashtu të mundshme me kurora zirkoniumi.

Kurorat e zirkonit, si kurora krejt qeramike, rrethojnë dhëmbin.

Procesi i Operacionit

Veshje me Zirkon

Brenda qeramikës, ekziston një infrastrukturë me ngjyrë dhëmbi e quajtur zirkoni që rrit forcën. Falë kësaj infrastrukture, në prani të dhëmbëve që mungojnë, nëse implantet nuk mund të bëhen ose implantet nuk preferohen, urat e zirkonit vijnë në shpëtimin tonë. Edhe pse dhëmbët e anëtarëve të urës janë të lidhur me njëri -tjetrin, dhëmbët do të kenë një pamje të vetme, pasi zirkoni është një material shumë estetik.

Në disa raste të shtrëngimit ose bluarjes, nëse pllaka e natës nuk është e dëshiruar, mundësia e dëmtimit të dhëmbëve mund të minimizohet me kurora të plota zirkoniumi. Në këtë mënyrë, ne mund të krijojmë buzëqeshje për pacientët tanë të cilët po kërcëllijnë dhëmbët intensivisht.

Kohëzgjatja dhe fazat e trajtimit janë të njëjta si për fasetat e petëzuara. Merrni mbështetje nga ekipi ynë për zgjedhjen e duhur.

Në cilat çrregullime mund të aplikohet kurora e zirkonit?

 • njollë e dhëmbëve,
 • çrregullimi i trashëguar i smaltit të dhëmbëve,
 • deformim,
 • dhëmbë të shkurtër,
 • Dhëmbë të thyer, të plasaritur,
 • dhëmbë asimetrikë,hendeku midis
 • dhëmbëve, diastema,
 • dhëmbët e veshur,
 • dhëmbë të shtrembër,
 • Situatat ku mishrat e dhëmbëve shihen më shumë kur qeshim, buzëqeshim me gomë
 • Dhëmbët me nivele të papajtueshme gingivale,
 • Si një urë në mungesë të një ose më shumë dhëmbëve,
 • Si një kurorë ose urë mbi implantin në nofullat e dhëmbëzuara

Merr Çmimin Tani!

Dëshironi të merrni një kuotë çmimi?
Na dërgoni numrin tuaj të telefonit dhe ne do t’ju telefonojmë dhe do t’ju njoftojmë.

Përparësitë e Kurorës së Zirkonit

 • Materialshtë një material shumë solid dhe estetik si infrastrukturë.
 • Extremelyshtë jashtëzakonisht rezistent ndaj forcave të përtypjes.
 • Sidomos në pacientët që shtrëngojnë ose kërcëllijnë dhëmbët, rreziku i dëmtimit të dhëmbëve eliminohet duke aplikuar një Kurorë Zirkoniumi të Plotë.
 • Shtë i përshtatshëm për dizajn dixhital.
 • Isshtë e mundur të prodhohet me sistemin Cad Cam. Në këtë mënyrë, ajo prodhohet si estetikisht ashtu edhe në një kohë shumë të shkurtër.
 • Nuk shkakton alergji ose acarim të mishrave të dhëmbëve
 • Extremelyshtë jashtëzakonisht i sigurt për pacientët që nuk përdorin infrastrukturë metalike.
 • Nuk shkakton mavijosje në mishrat e dhëmbëve
 • Nuk shkakton recesion të mishrave të dhëmbëve.
 • Mund të përdoret tek njerëzit me probleme të mishrave të dhëmbëve.
 • Isshtë afatgjatë.
Home
Account
Cart
Search