Skip links

Ngritje e Prapanicës

Burrat dhe gratë që janë të pakënaqur për shkak të pamjes së vitheve të tyre duan të kenë ngritje të prapanicës (BBL) kirurgji për shkak të madhësisë dhe formës së vitheve të tyre dhe sagging e lëkurës në këtë zonë.

Kjo procedurë është ideale për njerëzit që shpesh humbasin formën dhe plotësinë e vitheve si rezultat i humbjes së mbipeshës ose që dëshirojnë që pamja anësore e prapanicës të vazhdojë me një kurbë më estetike.

Procesi i Operacionit

Ngritje e Prapanicës

Ashensori i prapanicës është një procedurë kirurgjike që mund të personalohet sipas pritjeve të çdo pacienti.

Ndërkohë që vithet me sagging të tepruar të lëkurës mund të bëhen duke hequr lëkurën e tepërt duke përdorur metodën tradicionale, ata që duan të rritin prapanicën e tyre pak dhe të marrin një pamje më seksi preferojnë metodën braziliane Të varurit e prapanicës, e cila është bërë edhe më popullore në vitet e fundit. Në çdo rast, kirurgjia e pezullimit të prapanicës është një ndërhyrje kirurgjike e përshtatshme për të arritur një trup të ulët estetik dhe seksi.

Ashtu si shumica e procedurave të kirurgjisë plastike, kirurgjia e pezullimit të prapanicës është më së shumti e kërkuar me liposuction, abdominoplasty ose operacione estetike të gjirit.

Shumë pacientë kërkojnë ndërhyrje kirurgjike me butt Suspension për të formuar trupin e tyre ose për të rritur besimin e tyre personal, por ju duhet të plotësoni disa kritere në mënyrë që të keni këtë operacion. Në përgjithësi, kriteret e mëposhtme janë kërkuar në pacientin kandidat i cili do të ketë një operacion heqjen e prapanicës:

 • Shëndeti juaj i përgjithshëm është i mirë në mënyrë që të mund të funksiononi siç duhet pas operacionit për shkak të nevojës për aplikim të anestezisë.
 • Duhet të kesh pritje realiste dhe të jesh me shëndet të mirë psikologjik.
 • Pirja e duhanit do të ndikojë negativisht si në procesin e shërimit, ashtu edhe në rezultatin e operacionit. Pacientët që pinë duhan në mënyrë aktive duhet të shmangin produktet e duhanit për periudhën e përcaktuar nga kirurgu juaj para dhe pas operacionit.
 • Konsumimi i tepërt i alkoolit është një pengesë e madhe për të pasur këto ose operacione të ngjashme.
 • Për operacionin brazilian të heqjes së bythave, është e nevojshme të keni mjaft yndyrë për t’u marrë nga trupi juaj. Në operacionin klasik të heqjes së prapanicës, është thelbësore që të ketë mjaft inde dhe lëkurë të tepërt.
 • Mos humbni peshë shpejt dhe në sasi të mëdha, pasi kjo mund të ndikojë në rezultatet e operacionit tuaj.

Merr Çmimin Tani!

Dëshironi të merrni një kuotë çmimi?
Na dërgoni numrin tuaj të telefonit dhe ne do t’ju telefonojmë dhe do t’ju njoftojmë.

 • Pacientët që duan të heqin indet e tepërta nga ijët e tyre mund të preferojnë ngritjen tradicionale të prapanicës ose procedura të tjera të formësimit të trupit.
 • Lift butt është një procedurë serioze kirurgjikale, në qoftë se ju jeni duke konsideruar ngritje butt dhe nuk keni arritur të përpiqeni të shtrëngoni dhe të përmirësoni formën dhe madhësinë e prapanicës me ushtrime dhe të ushqyerit ….vb. duhet të aplikohet vetëm për pacientët që nuk arrijnë rezultatet e dëshiruara në mënyra të tjera.
 • Për kirurgjinë braziliane të heqjes së bythave, ju duhet të keni depozita të tepruara dhjami diku tjetër në trupin tuaj që kirurgu juaj mund t’i heqë me liposuction, të pastrojë dhe të përdorë për të transferuar yndyrën. Këto vajra duhet të jenë në mënyrë ideale lehtësisht të arritshme rreth ijëve. Meqë vaji duhet pastruar, ju duhet të siguroni tre deri në katër herë më shumë se sasia e yndyrës që zakonisht dëshironi të transferoheni. Nëse nuk keni akumulime të tepërta dhjami, mund t’ju duhet të fitoni peshë ose të shqyrtoni një alternativë (implant) para procedurës së heqjes së bythave.
 • Ndihu i lirë të varësh të tjera të dhëmbëzuara. Në këtë rast, mund t’ju duhet të ngrini prapanicën tradicionale para se të provoni teknikën braziliane të transferimit të dhjamit.
 • Për një ngritje të prapanicës, duhet të kesh formën e duhur të trupit. Kirurgu mund të të ndihmojë të shtosh vëllimin nga pas, të vendosësh nëse është në mënyrë proporcionale i përshtatshëm për pamjen tënde. Kirurgu juaj plastik mund t’ju ndihmojë të përcaktoni nëse jeni një kandidat i mirë në dy (ose të dyja) nga këto procedura gjatë këshilltarit tuaj fillestar. Gjatë këtij takimi të parë, trajtimi flet për synimet e tua dhe vendos nëse ka ndonjë faktor që do të të pengojë të bësh një ndërhyrje kirurgjike.
Home
Account
Cart
Search