Skip links

Buzëqeshje Gomike

Buzëqeshja me gomë është kur mishrat e dhëmbëve shfaqen më shumë se normalisht ndërsa flisni ose qeshni më shumë. Meqenëse nivelet e gingivës nuk janë në nivelin e kërkuar për secilin dhëmb, disa dhëmbë mund të duken më të gjatë dhe të tjerë më të shkurtër, në mënyrë asimetrike. Edhe pse disa prej nesh nuk i kuptojnë këto situata, ajo shihet si një situatë estetikisht negative nga jashtë.

Disa prej nesh e kuptojnë këtë gjendje, por nuk e dinë se trajtimi i tij është shumë i thjeshtë.

Procesi i Operacionit

Buzëqeshje Gomike

Detajet e kontributit të lartë pozitiv që do t’i shtojmë buzëqeshjes tuaj me një aplikim të thjeshtë me teknikë lazer ose elektrokirurgjie janë si më poshtë.

Para së gjithash, mjeku ynë specialist shqyrton temën e shoqëruar me fotografi dhe video të hollësishme. Nëse është e nevojshme, bëhen rreze x. Matjet bëhen. Përcaktohet sa mm të ndërhyjë në mishrat e dhëmbëve të të cilëve. Pas një anestezie lokale shumë të lehtë për ndërhyrjet në kufirin 2-3 mm, procedura përfundon pa dhimbje në një kohë shumë të shkurtër, siç është 5-10 minuta, me një prekje të lehtë. Si rezultat i këtij procesi, dhëmbët dhe buzëqeshja jonë do të duken shumë më të shëndetshme dhe më estetike.

Në disa raste kur lazeri nuk është i mjaftueshëm, 4 mm dhe më lart, problemet më të avancuara mund të zgjidhen brenda 30 minutave me një operacion të thjeshtë të gingivës.

Përsëri, një problem i ngjashëm i mishrave të dhëmbëve; Disa zona të mishrave të dhëmbëve kanë një pamje shumë të errët burgundy, vjollce ose të zezë. Ky problem estetik gjithashtu mund të korrigjohet brenda pak minutash me laser ose peeling elektrosurgjik. Në këtë mënyrë, ju mund të keni inde natyrore të mishrave të mishrave të trëndafilit dhe për këtë arsye një buzëqeshje të bukur siç duhet të jetë.

Përveç këtyre teknikave, aplikimi i botoksit është një nga alternativat e trajtimit. Nëse është e nevojshme, ne mund të përdorim me sukses trajtimin me botox vetëm ose në kombinim me trajtimin e përshkruar më sipër.

Kuriozitete

Në përgjithësi, që nga momenti që largoheni nga Klinika jonë, ju mund të vazhdoni jetën tuaj të përditshme (ushqim, pije, sport, etj.) Si më parë.

A do të kthehem përsëri në veten time të vjetër?

Edhe pse e rrallë, ajo mund të kthehet pjesërisht në gjendjen e mëparshme pas vitesh. Sidoqoftë, me kalimin e viteve, do të jetë në gjendje më të mirë se gjendja e tij origjinale.

A e keni problem nëse dua ta bëj përsëri?

Nëse është restauruar pjesërisht, nuk ka dëm në përsëritjen e procesit.

A ka gjakderdhje gjatë apo pas procedurës?

Jo, nuk ka absolutisht gjakderdhje.

A është e nevojshme qepja?

Meqenëse nuk ka prerje në teknikat me lazer ose elektrokirurgji, nuk kërkohen qepje.

A është i nevojshëm kontrolli pas procedurës?

Procesi është përfunduar dhe përfunduar në minuta. Nuk ka nevojë të kontrollohet më vonë.

Merr Çmimin Tani!

Dëshironi të merrni një kuotë çmimi?
Na dërgoni numrin tuaj të telefonit dhe ne do t’ju telefonojmë dhe do t’ju njoftojmë.

Cila është arsyeja për Buzëqeshjen Gummy?

Shkaku i buzëqeshjes me gomë është kryesisht i trashëgueshëm, por ndonjëherë disa probleme ortodontike gjithashtu mund të bëjnë që niveli i mishit të dhëmbëve të jetë i parregullt.

Home
Account
Cart
Search