Skip links

Estetika e Veshit

Veshi i spikatur është një problem i zakonshëm në vendin tonë dhe në të gjithë botën. Në thelb, kjo situatë, e cila nuk ka efekt në funksionimin e përgjithshëm të trupit dhe për këtë arsye nuk mund të kualifikohet plotësisht si një sëmundje, është një problem që shpesh është subjekt i aplikimeve në klinikat e kirurgjisë estetike sepse shqetëson njerëzit nga ana estetike.

Procesi i Operacionit

Estetika e Veshit

Me zhvillimin e mjekësisë dhe lehtësinë e operacioneve estetike në vitet e fundit, problemi i spikatur i veshit mund të trajtohet lehtësisht duke përdorur teknika moderne dhe të thjeshta. Beneficialshtë e dobishme të korrigjohet problemi i spikatur i veshit, i cili shkakton probleme psikologjike të tilla si mungesa e vetëbesimit dhe vetëvlerësimi i ulët, për shkak të problemit të tij estetik, me një operacion që individi të udhëheqë një jetë më të mirë shoqërore.

Kirurgji e shquar e veshit

Problemi i spikatur i veshit, i cili shqetësonte njerëzit për jetën në të kaluarën, është bërë një problem që mund të zgjidhet lehtësisht me metoda të thjeshta sot. Veshët e shquar, të cilët janë bërë një makth për fëmijët e moshës shkollore, duhet të trajtohen në kohën e duhur dhe duke përdorur teknikat e duhura. Kirurgjia e spikatur e veshit, e cila është një operacion i thjeshtë estetik që nuk mbart rreziqe serioze, është një operacion që duhet të kryhet në kushtet e spitalit nga një kirurg plastik i cili është ekspert në fushën e tij. Ajo kryhet duke aplikuar anestezi lokale ose të përgjithshme në përputhje me rekomandimin e kirurgut, duke marrë parasysh moshën e pacientit.

Edhe pse ndryshon sipas nivelit të problemit në vesh, operacioni, i cili zakonisht përfundon në një periudhë prej 45-90 minutash, nuk kërkon qëndrim në spital. Në varësi të strukturës së veshit, teknikës dhe preferencës së kirurgut, operacioni mund të kryhet para ose pas veshit. Duke aplikuar një operacion estetik në shkakun rrënjësor të problemit, kërci i veshit zakonisht formohet ashtu siç duhet dhe veshi ripozicionohet prapa. Në fund të operacionit, shirita të veçantë ngjiten në vesh për 1-2 javë dhe më pas hiqen. Prerjet e aplikuara gjatë operacionit përgjithësisht mbeten prapa veshit dhe nuk formohen gjurmë që mund të shkaktojnë probleme estetike. Kirurgjia nuk ndikon në dëgjimin gjatë ose pas shërimit, dhe personi lehtë mund të vazhdojë jetën e tij normale. Periudha e rimëkëmbjes në kirurgjinë e spikatur të veshit, e cila kryhet mjaft thjesht dhe shpejt, merr një maksimum prej 1-2 javësh. Në fund të këtij procesi, pamja e spikatur e veshit zhduket plotësisht dhe personi ka veshë që duken të natyrshëm dhe ashtu siç duhet të jenë.

Merr Çmimin Tani!

Dëshironi të merrni një kuotë çmimi?
Na dërgoni numrin tuaj të telefonit dhe ne do t’ju telefonojmë dhe do t’ju njoftojmë.

Procesi i shquar i rimëkëmbjes së kirurgjisë së veshit

Një nga temat më kurioze të njerëzve që duan të kenë një operacion të spikatur të veshit është procesi i shërimit. Ky operacion nuk do të paraqesë asnjë problem, veçanërisht për njerëzit që nuk duan të dihet se e kanë kryer këtë operacion dhe që duan të vazhdojnë jetën e tyre normale gjatë këtij procesi. Në operacionin e spikatur të veshit, i cili kryhet mjaft thjeshtë dhe shpejt, pacienti shkarkohet në të njëjtën ditë pas një operacioni të shkurtër, veçanërisht nëse nuk aplikohet anestezi e përgjithshme. Prerjet që duhen bërë gjatë operacionit zakonisht nuk kërkojnë qepje dhe procesi i shërimit zgjat maksimumi 1-2 javë. Pas 1-2 ditësh pas operacionit, pacientët mund të bëjnë dush dhe mund të kthehen lehtësisht në jetën e tyre rutinë pas një jave më së voni. Në këtë proces, mbrojtja e veshëve nga ndikimet e jashtme rrit shkallën e suksesit të operacionit. Në fund të procesit, pamja e spikatur e veshit zhduket plotësisht, dhe personi ka veshë që duken të natyrshëm dhe ashtu siç duhet të jenë. Në fund të procesit, njerëzit që kanë formën e dëshiruar të veshit përjetojnë një lehtësim dhe lumturi të madhe psikologjike.

Home
Account
Cart
Search