Skip links

Mesoterapia e Flokeve

Për të parandaluar rënien e flokëve dhe për të siguruar që flokët janë më të shëndetshëm, një nga aplikimet më të preferuara sot është operacioni i mesoterapisë së flokëve. Ju mund të zbuloni se çfarë ju intereson për këtë operacion nën titujt e mëposhtëm.

Metoda në të cilën komponentët si mineralet, vitaminat dhe proteina të nevojshme për qelizat e flokëve injektohen në rrënjën e flokëve me gjilpëra të vogla quhet mesoterapi e flokëve. Me këtë metodë, përbërësit që ushqejnë folikulat e flokëve transferohen lehtësisht në flokë. Falë aplikimit pa dhimbje, humbja e flokëve mund të parandalohet si dhe qelizat e flokëve të ushqehen, duke siguruar kështu që flokët të jenë më të gjallë.

Procesi i Operacionit

Si bëhet Mesoterapia e Flokëve?

Për ta bërë lëkurën e kokës gati për aplikim, së pari, aplikohet metoda e termoterapisë. Në këtë mënyrë, lëkura e kokës bëhet më e butë dhe përgatitet për mesoterapi. Për trajtim, përzierjet speciale përgatiten sipas strukturës së flokëve dhe shkallës së rënies dhe veshjes. Këto përzierje përmbajnë elementë të tillë si Minoxidil, vitamina, përmirësues të qarkullimit të gjakut, minerale dhe oligos.

Specialistët që do të kryejnë mesoterapi mund të shtojnë ilaçe të ndryshme në përzierje sipas strukturës së flokëve të pacientit. Përzierja e përgatitur e ilaçeve vendoset brenda armës së mesoterapisë. Me këtë mjet, është e mundur të aplikoni procedurën në të gjithë lëkurën e kokës më lehtë dhe në mënyrë të barabartë. Sa herë që shtypet arma, maja e gjilpërës 2 – 4 mm e injektorit vjen në kontakt me lëkurën e kokës, dhe kështu ilaçi aplikohet në lëkurën e kokës. Meqenëse arma është e lidhur me kompjuterin, doza e ilaçit të injektuar mund të rregullohet në ekranin e kompjuterit. Aplikimi mund të bëhet edhe me dorë, pa përdorimin e armës. Sidoqoftë, gjatë aplikimit manual të mesoterapisë së flokëve, mund të mos jetë e mundur të ndiqni dozën e barit dhe ta shpërndani ilaçin në mënyrë të barabartë në të gjithë sipërfaqen e kokës.

Pas operacionit, një vaj i veçantë aplikohet në lëkurën e kokës në mënyrë që të mbajë ilaçin në gjëndrat e flokëve për një kohë të gjatë. Pas aplikimit, flokët nuk duhet të lahen dhe asnjë krem ​​ose vaj nuk duhet të aplikohet në flokë.

Para dhe Pas

Merr Çmimin Tani!

Dëshironi të merrni një kuotë çmimi?
Na dërgoni numrin tuaj të telefonit dhe ne do t’ju telefonojmë dhe do t’ju njoftojmë.

Sa seanca kryhet mesoterapia e flokëve?

Para aplikimit, struktura e flokëve të njerëzve analizohet. Si rezultat i analizës, numri dhe intervalet e seancave përcaktohen sipas strukturës së flokëve, shkallës së veshjes dhe humbjes së flokëve dhe moshës së pacientit. Mesoterapia e flokëve në përgjithësi aplikohet si 10 seanca. Seancat zgjasin 10-15 minuta për burrat dhe 30 minuta për gratë. 3-4 seancat e para të aplikimit kryhen çdo 7 ditë, dhe seancat e mbetura kryhen çdo 15 ditë. Pas përfundimit të seancave, seanca shtesë mund të bëhen një herë në muaj për të përfunduar trajtimin.

Home
Account
Cart
Search